Crea sito
INFOLOKALNE VESTIVESTI

Štabovi za vanredne situacije spremni

Iako je sneg prestao da pada, košava stvara snežne nanose na pojedinim putnim pravcima u Braničevskom okrugu. Štabovi za vanredne situacije u našem okrugu su spremni u slučaju većih padavina.

Prema rečima Slađana Stevića iz Štaba za vanredne situacije grada Požarevca, stanje je za sada redovno. Svi putni pravci su prohodni, manjih zastoja ima na putevima Požarevac-Rečica, zatim M 25.1 – Požarevac-Veliko Gradište, kao i na putu Kostolac-Petka, gde košava nanosi smetove, ali situacija još uvek nije alarmantna. U sistemu održavanja sve normalno funkcioniše, a još uvek smo daleko i od vanredne situacije.

Što se tiče stanja na putevima u opštini Petrovac na Mlavi, saobraćaj se obavlja neometano, bez zastoja. Kako kaže Aca Životić iz Štaba za vanredne situacije petrovačke opštine, sneg se redovno čisti, a soli i rizle ima dovoljno.

Narednih dana bez padavina, ali temperatura ostaje i dalje ispod nule, što će izazvati stvaranje poledice, pa se savetuje dodatna opreznost svih učesnika u saobraćaju.

TPKNEWS

Related Articles

Close