Crea sito
LOKALNE VESTIPOLITIKA

Raspušten opštinski odbor SNS u Velikom Gradištu

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, među kojima je i OO Veliko Gradište.


Kako je rekao predsednik Izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić, opštinski odbori su raspušteni najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme prethodne vlasti.

Među raspuštenim odborima su i oni u Kragujevcu i Kraljevu, a beogradskom odboru SNS-a upućen je zahtev za raspuštanje pet opštinskih odbora u glavnom gradu, među kojima je i voždovački odbor. 

Raspušteni su odbori u Novom Kneževcu, Žitištu, Baču, Srbobranu, Žablju, Inđiji, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, Velikom Gradištu, Kragujevcu, Rači, Kladovu, Negotinu, Majdanpeku, Knjaževcu, Boljevcu, Čajetini, Požegi, Kosjeriću, Bajinoj Bašti, Ivanjici, Kraljevu, Doljevcu, Žitorađi, Babušnici, Bojniku, Vlasotincu, Crnoj Travi, Bosilegradu, Surdulici i Bujanovcu, naveo je Nikolić.

Dodao je da će povereništva najverovatnije biti promenjena u Pećincima, Žabarima, Batočini, Jagodini, Zaječaru i u Užicu.


Izvor: RTS

Related Articles

Close