Crea sito
DOGAĐAJIDOGAĐAJI TOPOLOVNIKLOKALNE VESTIVESTI

Topolovnik: Posle prijave i pretnje kaznom od 25 000 RSD Dragiša Đ. zbisao za Švajcarsku

Pošto je gospodin Dragiša Đ. tužio komšiju Miloša S. Živislava R. iz Topolovnika i izveo im inspekciju spakovao se i krenuo za Švajcarsku.

10716013_10201964070902662_2088733840_n

Par dana posle svega vratio se iz Švajcarske, kada je video da su komšije posekle ruže i cveće pored svojih ograda samo se cinično nasmejao i rekao da ce biti on taj koji će komšiluk doterati u red.

Miloša S i Živislava R morali su po naredbi inspekcije da poseku svoje  ruže i cveće (koje su godinama bile tu i nikome nisu smetale) ili da plate novčanu kaznu u iznosu od 25 000 dinara.

Po Dragišinim rečima komšiluk je i dalje aljkav i neuredan, i mora da se popravi jel on ne želi da živi kao u šumi.

Sada Dragiša vrši pritisak na njegove komšije da mu prodaju parcele koje se nalaze preko puta njega jer on tvrdi da njegovim komšijama te parcele nisu potrebne, dok su njemu potrebnije jel Dragiša bi te parcele sredio i napravio bi sebi park ispred kuće (a smetale mu komšijske ruže i cveće).

Miloš S i Živislav R u ovom trenutku su veoma ugroženi, i ako ih Dragiša i dalje bude uznemiravao oni ce da ga tuže jel i njima nije nimalo lako da podnose sva ponižavanja i vređanja sa Dragišine strane.

Milošu S je Dragiša posekao dunju punu roda, a dok mu je letos posekao grane pune roda duda, jel kako Dragiša kaže one mu smetale jel kada prolazi autom gazi po njima i prlja svoje gume na autu.

Istina je da je Dragiša Đ. pretprošle godine platio da mu se asfaltira put do njegove kuće da ne bi gazio po blatu, lepo je to što je uradio nije od nikoga tražio pare platio je sve iz svog džepa, ali to mu ne daje za pravo da zabranjuje drugima da prolaze tim putem jel put je za sve a ne samo za njega.

Dragiša je Milošu rekao da sa njim on ne može da priča jer je on NENORMALAN i NERAZUMAN i zbog toga  Dragiša sa takvim ljudima ne može da priča.

Po Dragišinom mišljenju niko ne bi smeo da ima kuću bez urađene fasade jel u Švajcarskoj bi bili odmah kažnjeni.

Tako da posle svega što se izdešavalo Dragišine komšije mu poručuju „da ako se i dalje bude dirai za njih i uznemiravao ih“ oni ce da ga prijave policiji i pokrenuce krivičnu prijavi protiv Dragiše zbog vređanja i uznemiravanja.

Autor: M. Stojimirović

Related Articles

Close