Crea sito
LOKALNE VESTIPOLITIKAVESTI

Mira Marković vraća se u Srbiju i pravi partiju levice!

Nekadašnja predsednica JUL-a i supruga pokojnog predsednika Slobodana Miloševića, Mira Marković planira da se vrati u Srbiju i osnuje političku stranku po uzoru na nekadašnji JUL.

Živi u Rusiji: Mirjana  Marković

Mira Marković ne planira da se povuče iz politike iako je u poznim godinama i ima zdravstvenih problema. Ona je nedavno tražila od svojih saradnika da joj naprave biznis plan za pokretanje političke stranke, a kada su joj oni skrenuli pažnju da su za ozbiljnu stranku potrebna i ozbiljna finansijska sredstva, Mira je poručila da novac nije problem.

Bivša prva dama je po svemu sudeći spremna da se obračuna sa svojim političkim protivnicima. Ona je o tome prvo razgovarala sa Bogoljubom Karićem, sa kojim se druži, a Karić ju je podržao u nameri da se vrati u Srbiju i politički aktivira, pišu „Naše novine“.

Mira ima para, a ima i želju da se vrati i vratiće se sigurno. Novac joj nije problem. Ozlojeđena je i besna, a za mnoge koji su sada u vlasti smatra da ih je lično ona stvorila i lansirala u političku orbitu, a oni su se poneli krajnje nekorektno prema njoj i porodici dok je Sloba bio u Hagu, a oni u egzilu, rekao je blizak prijatelj Mire Marković.

Izvor: nasenovine.net

Related Articles

Close