Crea sito
INFOLOKALNE VESTIVESTI

AMSS: NOVI ODRONI! U prekidu saobraćaja na putu Niš – Pirot od petlje Požarevac do Velike Plane izmena režima saobraćaja

Klizište i veća količina odrona uzrok su potpunog prekida saobraćaja na putu Niš – Pirot na delu kod Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije (AMS S), saobraćaj se usmerava na obilazni put koji vodi preko Ploča.

Uklonjena je veća količina zemlje i kamena i saobraćaj je u potpunosti normalizovan za sve kategorije vozila u 02.40 časova na delu Ibarske magistrale kod Bogutovca izmedju Kraljeva i Raške.

Sa snegom na kolovozu, uz obaveznu upotrebu zimske opreme, treba računati

U Srbiji jutros slab sneg pada na Crnom Vrhu, na Zlatiboru, u Sjenici i na Kopaoniku, a susnežica trenutno veje u Loznici, Kuršumliji i Vranju, dok u pojedinim mestima pada slaba kiša. Najtoplije je u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno pet stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je minus sedam stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

na putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Užica, Prijepolja i Nove Varoši.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj preko Debelog brda, ka Tari, Kopaoniku, Goču i Crnom Vrhu.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Na snazi je izmena režima saobraćaja na delu puta od petlje Požarevac do Velike Plane, u mestu Mihajlovac kod benzinske pumpe „Lukoil“, u smeru Niš – Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna, dok se saobraćaj obavlja preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas od 08.00 do 17 časova, radnim danima i subotom, izvodiće se radovi na delu puta od Malog Požarevca do petlje Ralja, smer Beograd – Niš, navedeno je u saopštenju.

Mesto večerašnjeg odrona nalazi se oko četiri kilometra od mesta, takođe na putu Kraljevo-Raška, kod Bogutovca, gde je tokom dana došlo do obrušavanja zemlje, pa se i tamo saobraćaj odvija jednom trakom.

Izvor: Tanjug

Related Articles

Close