Crea sito
HRONIKALOKALNE VESTIVESTI

EKSKUZIVNO: Najnovije vesti o oružanoj pljački menjačnice u Požarevcu (VIDEO) (FOTO)

Požarevačka policija intenzivno traga za dvojicom razbojnika, koji su u danas, oko 11.45 časova, opljačkali menjačnicu „Tri oks“ u Svetosavskoj ulici.

Požarevac Opljačkana menjačnica

Napadači su pristigli u belom kombiju, beogradskih tablica, i odmah upali u menjačnicu, sa pancirima i fantomkama, naoružani kalašnjikovima.

Od vlasnika menjačnice, Gorana Stepića, zahtevali su da otvori sef i preda im sav novac. On je najpre to odbijao, a onda, kad je otvorio sef, iz njega je izvukao pištolj i pogodio jednog od napadača u nogu.

Oni su tada zgrabili novac sa pulta, najverovatnije oko 1,5 miliona dinara, i pobegli iz lokala, ispaljujući rafalno oko 15 metaka. Samo pukim slučajem niko od građana nije pogođen, iako se radi o prometnoj ulici, u kojoj je bilo gužve zbog preduskršnjih kupovina.

Dok sam prolazio ulicom, čuo sam rafalnu paljbu i odmah zalegao pored jednih kola. Tad sam video kako jedan maskirani napadač vuče drugog i puca ka vratima menjačnice i onda ulaze u kombi – rekao je jedan od očevidaca.

Požarevac Garaža u kojoj su napadači zapalili svoj kombi

Napadači su se kombijem odvezli do stambene zgrade „betonjerka“, blizu izlaza iz grada, i u podzemnoj garaži zapalili svoje vozilo.

ebranicevo - slika vesti

Za bekstvo su iskoristili jedno od vozila iz garaže i, najverovatnije sa još nekim pomagačem, pobegli u nepoznatom smeru. Za njima je u toku intenzivna policijska potera.

Vlasnik menjačnice prebačen je u Opštu bolnicu, gde su mu lekari ustanovili lakše povrede.

[sz-youtube url=“https://youtu.be/Ath1J3P-ZZA“ /]

Inače, posao vođenja menjačnica Goran je nastavio nakon smrti svog oca Toplice, koji je ubijen pre devet godina, dok je iz svog sela Živica kretao u grad. Nepoznati napadači tada su ga presreli, ubili ga i uzeli mu veliku količinu para. Zatim su seli u njegov auto i odvezli se u nepoznatom smeru i do danas nisu uhvaćeni.

Nezvanična informacija da je ranjeni napadač uhapšen i da se nalazi u smederevskoj bolnici.

Navodno, razbojnik se sam zatražio pomoć u bolnici, iz straha od povreda.

Izvor: Alo.rs

Related Articles

Close