Crea sito
INFOLOKALNE VESTIVESTI

Vraćanje u EPS tri izdvojena Kostolačka preduzeća Autotransport,Prim i Georad prvoaprilska šala!

Posle skidanja sa agencije za privatizaciju po papirima koje je doneo ministar Antić danas je stigao mail da se HITNO do 10 časova dostavi dopuna dokumenata kako bi se realizovale pripreme za privatizaciju.

Pošto se nije ni jedan dokumenat dostavio, u 12 časova je stigaoo ultimativni dopis da se PODHITNO! dostavi sva potrebna dokumentacija.

Kao odgovor na ove zahteve, spontano se skupilo 200 radnika ispred zgrade kompanije u kojoj je bio u toku sastanak poslovodstva EPS-a sa gos. OBRADOVIĆEM.

Radnici su došli da ih podsete da su insistirali na poverenju koje su dokazali na taj način što ni agencija za privatizaciju ne poštuje odluku Vlade! Toliko o uzajamnom poverenju.

Sutra u 7:15 zbor svih izdvojenih preduzeća, a od ponedeljka nove blokade.

Za sada su dopis iz Agencije dobili samo Autotransport i Kostolac usluge, dok ostala dva preduzeća nisu.

Medjutim to ne znači da neće dobiti sutra, tako da radnici nastupaju svi ZAJEDNO do skidanja sa agencije i dobijanja poslova.

Danas u 12 časova spontano su se okupili radnici Kostolac usluga, Prima i Autotransporta da izraze nezadovoljstvo i nepoverenje zbog prispelih dopisa agencije za privatizaciju sa koje su „navodno“ skinuti…

TPKNEWS

Related Articles

Close