Crea sito
INFOLOKALNE VESTIVESTI

VELIKO GRADIŠTE: Dodela sredstava iz budžeta opštine za finansiranje programa u oblasti sporta

Udruženja i organizacije iz oblasti sporta u narednih 12 dana mogu konkurisati za sredstva neophodna za realizaciju planiranih aktivnosti. Opština Veliko Gradište je uputila javni poziv za dodelu sredstava iz budžeta za finansiranje programa u oblasti sporta i fizičke kulture.

OpstinaVelikoGradiste1_2014-08-02

 

Ovim konkursom će biti opredeljena sredstva za finansiranje  posebnih programa u oblasti sporta za 2015. godinu, sportskih udruženja (klubova) i organizacija koje doprinose razvoju sporta, čije je sedište na  području opštine Veliko Gradište, zatim programa iz oblasti školskog i rekreativnog  sporta i sporta lica sa invaliditetom

Pravo učešća na javni poziv imaju sportska udruženja (klubovi) , organizacije iz oblasti predškolskog i školskog sporta ,sportska udruženja lica sa invaliditetom i organizacije  koje doprinose razvoju sporta.

Učesnici javnog poziva uz prijavu podnose Predlog posebnog programa u štampanom obliku. Obrazac prijave sa ostalom dokumentacijom može se preuzeti u prostorijama Javne ustanove Sportski centar u Velikom Gradištu ulica Boška Vrebalova br. 3 ili na internet stranici www.velikogradiste.org.rs

Prijave za dodelu sredstava sa programom i pratećom dokumentacijom predaju se na pisarnici opštine Veliko Gradište, ulica Žitni trg br 1.

Poziv podnosiocima prijava objavljen je 19. Maja 2015. godine internet strani I oglasnoj table opštine Veliko Gradište, ako I na sajtu I oglasnoj table JU “Sportski centar Veliko Gradište”. Rok za podnošenje prijava Predloga programa i potrebne dokumentacije je 13 dana od objavljivanja poziva.

Za dodatne informacije može se obratiti na telefon: 012/7662-811 i 062/80-88-753

Izvor: SO Veliko Gradište

Related Articles

Close