Crea sito
INFOPOŽAREVACVESTI

Apel za pomoć Aleksandru Saviću, hitno potreban novac za operaciju

Dvadesetogodišnjaku Aleksandru Saviću iz Brežana, hitno su potrebna novčana sredstva, kako bi se omogućile operacije na očnoj klinici AKH u Beču. Grad Požarevac pomaže i podržava akciju da se našem mladom sugrađaninu obezbedi neophodna pomoć za operaciju u Austriji.


Aleksandaru Saviću iz Brežana, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći prošle godine, bez njegove krivice, hitno je neophodna novčana pomoć za operaciju na očnoj klinici „AKH“ u Beču.Roditelji su iz sopstvenih sredstava omogućili smeštaj u Beču, gde se trenutno nalazi i čeka na prvu operaciju nosa i donjeg levog kapka. Preostale dve operacje i to, operacije gornjeg levog kapka i transplatacija levog oka uslediće do kraja ove godine, ukoliko se sakupe neophodna sredstva.

S obzirom na to da roditelji imaju skromna primanja i da su tokom prošle godine imali visoke izdatke za lečenje, kao i da su sami omogućili put i smeštaj u Beču, nisu u mogućnosti da plate neophodne tri operacije bez pomoći drugih.

Aleksandrovi roditelji, apeluju na sve prijatelje i poznanike, kolege, sindikate preduzeća našeg okruga, kao i sve Ijude dobre volje da razumeju situaciju u kojoj su se našli, i da shodno mogućnostima, učestvuju u prikupljanju sredstava za tri neophodne operacije.

Novac možete uplatiti na dinarski račun:

Rade Savić, namenski tekući račun: 205-9011006113642-69  Komercijalna banka

Za detaljnije informacije: Rade Savić 064/123 11 85

Izvor: GU Požarevac

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close