Crea sito
POŽAREVACVESTIZANIMLJIVO

NOVI HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako se ispalio Miomir Ilić gradonačelnik Požarevca(VIDEO)

Lapsus gradonačelnika Požarevca nasmejao je sve prisutne na manifestaciji „Ljubičevske konjičke igre“.

Gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić napravio je lapsus u svom obraćanju publici na manifestaciji “Ljubičevske konjičke igre” koja se održavala u ovom gradu.

Prilikom primopredaje viteške sablje, gradonačelnik je trebalo da izgovori rečenicu koja je ugravirana na sablji “Ne vadi me bez povoda, ne vraćaj me bez časti”.

Međutim, njegov lapsus “Vraćaj me uz čašu”, nasmejao je sve prisutne kojima je ovo postao najjači utisak sa manifestacije.

Inače, gradonačelnik grada Požarevca Miomir Ilić je dipl. inž. šumarstva. Rođen je 1948. godine u Požarevcu i diplomirao je na Šumarskom fakultetu u Beogradu, odsek za bujice i melioraciju. Bio je direktor Preduzeća “Hidrogradnja i erozija” AD. Oženjen je i otac dva sina.

Pogledajte video:

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

1 thought on “NOVI HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako se ispalio Miomir Ilić gradonačelnik Požarevca(VIDEO)”

  1. Čudi me da Vasa Redakcija ne poseduje bar jedan bolji zvučnik ili možda „ne čujete dobro“, kako je svojevremeno rekao jedan istaknuti Požarevljanin. Jeste tužno da se prvi čovek Požarevca ušeprtlja, i ovako zbuni, ali ČINJENICA je da nije pomenuo nikakvu čašu. U svoj ovoj petljanciji u koju se uvukao kao pile u kučine, ipak je rekao: „… ne vadi me bez čašću“. Znači, nikakve čaše ni bilo, već debele gramatičke greške. Svako ko je korektan, pogotovo mediji koji bi trebalo da poštuju kodekse ponašnja, morao bi da prizna istinu, a ne da se pridružuje desetinama hiljada „pljuvača“ koji nezadovoljni i frustrirani na drustvenim mrezama gledaju trn u tudjem oku a u svom ne vide panjeve.
    Nadam se, da ste korektan medij, i da ćete objaviti ovaj komentar. Makar po staroj novinarskoj maskimi da uvek treba saslušati i drugo misljenje.

    PS
    Nisam Mića Ilić, nisam član SPS-a, ali sam Požarevljanin i volim svoj grad.

Close