Crea sito
INFOVESTI

Saobraćaj umeren, bez dužih zadržavanja na prelazima (VIDEO)

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, bez dužih zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).


Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Vozačima se savetuje da ne planiraju duža putovanja u najtoplijem delu dana, a na deonicama, gde su započeti radovi, akteulne su imene u režimu obavljanja saobraćaja na kojima je potrebno više strpljenja i tolerancije, uz strogo poštovanje saobraćajnih propisa.

Od danas do 7. septembra od 07.00 do 15 časova biće izmenjen režim saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), u smeru Beograd – Niš, zbog radova na zameni dilatacija na mostu preko reke Ralje i pruge .

Za vreme radova koji će se izvoditi u pokretu, za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane po dve saobraćajne trake i to prvo zaustavna i vozna, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom, a potom preticajna i vozna, pa će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 86 saobraćajnih nezgoda u kojima su 43 osobe povredjene, a dva lica su smrtno stradala.

Izvor: AMSS

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close