Crea sito
KUČEVOSPORTVESTI

KUČEVO: Uspeh kučevačkih atletičara na polumaratonu u Boru (FOTO)

Na prvenstvu Centralne Srbije, 8. Zimskom polumaratonu održanom proteklog vikenda u Boru, učestvovali su atletičari iz Kučeva.

Kucevacki atleticari na polumaratonu u Boru.1

Članovi Atletskog kluba „Kučevo“, u jakoj konkurenciji postigli su dobre rezultate i oduševili sve ljubitelje atletike Kučeva.

Dejan Živanović,2.mesto-veterani
Dejan Živanović, 2.mesto-veterani

U glavnoj trci, polumaratonu za seniore na 21,5 kilometar koja je u skladu sa propozicijama Atletskog Saveza Srbije održanoj na ulicama Bora, kučevljanin Denis Firulović (1997 ) kao junior, uspeo je da se plasira na treće mesto pretrčavši stazu za jedan sat i 22 minuta.

Denis Firulović,3.mesto
Denis Firulović, 3.mesto

Nikola Tomić bio je četvrti, čije je prolazno vreme bilo jedan sat i 25 minuta. U kategoriji veterena od 40 do 44 godine, Dejan Živanović, trener AK „Kučevo“ plasirao se na drugo mesto rezultatom jedan sat i 45 minuta.

Nevena Kocić i Sara Živanović
Nevena Kocić i Sara Živanović

Najveći uspeh na Zimskom polumaratonu u Boru za Atletski klub „Kučevo“ ostvarile su Sara Živanović i Nevena Kocić koje su u štafeti 2×10 km za devojke osvojile zlatne medelje (atletičarke mlađe od 18 godine ne trče polumaraton, već štafetu 2 x 10 km) i tako postale prvakinje Centralne Srbije.

Nikola Tomić
Nikola Tomić

Izvor: R. Požarevac

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close