Crea sito
HRONIKAPOŽAREVACVESTI

POŽAREVAC: Opljačkana pošta u Aleksandrovcu, iz kase ukradeno 1,6 miliona dinara

U ponedeljak je policiji prijavljena pljačka poštanske kase u Aleksandrovcu prenosi portalBoom93. Pljačkaš orobio kasu za 13.300 evra, a nezvanična informacija je da tragova obijanja na vratima i kasi nije ni bilo.

477427_leskovac05malolotenik-lopovvideo-nadzor_ff

Portparol Policijske uprave Požarevac Jasmina Tišma potvrđuje za Boom93 da je tokom dana juče prijavljena pljačka pošte u Aleksandrovcu i da je iz njene kase odneto 1,6 miliona dinara.

Ona dodaje da se tužilac izjasnio da je reč o krivičnom delu teška krađa. Istraga policije na rasvetljavanju okolnosti krađe je u toku.

Kako portal Boom93 nezvanično saznaje prema još nepotvrđenim informacijama, tragova obijanja nije bilo, kako na ulaznim vratima, tako ni na samoj kasi. Takođe nezvanično saznajemo i da su ulazna vrata pošte po odlasku pljačkaša bila zaključana.

Iz policijske uprave ne potvrđuju da li je bilo tragova obijanja ili ne, već samo kada je delo prijavljeno i iznos koji je ukraden. Ukoliko tragova obijanja nije bilo, to bi moglo da znači i bezbednosni propust, jer je pljačkaš znao kako da mimoiđe barijere na putu do novca i da potom slobodno sa njim išeta.

Napominjemo da će zvaničnih informacija biti više nakon temeljnije policijske istrage, kada će se znati precizniji detalji o okolnostima krađe.

Izvor: Boom93

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close