Crea sito
DOGAĐAJIVELIKO GRADIŠTEVESTI

VELIKO GRADIŠTE: Opština nabavila interaktivne školske table za još četiri područna odeljenja(FOTO)

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić uz pratnju saradnika posetio je četiri područna odeljenja Osnovne škole “Ivo Lola Ribar“ kako bi učenicima i nastavnicima uručili nove interaktivne školske table i poželeli im uspeh u radu.

Opština je table obezbedila odeljenjima u Kusiću, Zatonju, Topolovniku i Požeženu, a do sada je nabavljeno tridesetak pametnih tabli za sve škole.

Direktor Osnovne škole “Ivo Lola Ribar“, Dragan Mandić, zahvalio se čelnicima opštine za podršku i razumevanje i istakao da u ovim odeljenjima rade nastavnici koji pokazuju interesovanje za primenu najsavremenijih tehnologija u nastavi. Predsednik opštine Dragan Milić, obratio se nastavnicima i učenicima svih odeljenja sa željom da ovu tehnologiju koriste kako bi postigli što bolji uspeh i pripremili se za više razrede i poželevši im srećne predstojeće praznike.

S obzirom na to da su ovo i najbrojnija područna odeljenja (Kusiće – 27 učenika, Zatonje – 24, Topolovnik – 21 i Požeženo – 19 učenika) nabavka interaktivnih tabli za ta odeljenja pokazala se i kao najcelishodnija, a omogućiće nastavnicima i učenicima savremeno praćenje nastave.

Izvor: SOVG

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close