Crea sito
INFOPOŽAREVACVESTI

POŽAREVAC: Od sutra otvaranje sezone na klizaljkama (VIDEO)

Postavljanje klizališta na Stadionu malih sportova u Požarevcu se privodi kraju, tako da se već od sutra očekuje otvaranje sezone na klizaljkama.

klizaliste pozarevac
Klizalište KSC Požarevac biće spremno za korišćenje u subotu, 30. januara u 12 sati.

Zbog visokih temperatura formiranje ledene ploče je nešto usporeno, pa je otvaranje klizališta, prvobitno najavljeno za danas u 10 sati, pomereno za subotu u podne.

Članovi Gradskog veća, i pored višednevnog zasedanja prethodnih dana, još uvek nisu odlučili koliko će za ovu sezonu koštati karta za klizalište i iznajmljivanje klizaljki, ali se očekuje da ova odluka bude danas konačno doneta.

„Odlučili smo da prvog dana i klizanje i iznajmljivanje klizaljki budu besplatni, kao promocija klizanja ove sezone“, kaže za „Puls grada“ direktor Nenad Mitić.

„Za ulaz na klizalište i iznajmljivanje klizaljki biće potreban neki važeći dokument: Za decu to može biti đačka knjižica, a za odrasle lična karta ili vozačka dozbola“, dodaje Mitić.

Termini za klizanje su već prethodno određeni, trajaće dva sata, od toga sat i po za klizanje i pola sata za obnavljanje leda. Poslednji ternin počinje u 20 sati.

Izvor: „Puls grada“ / Video; TV Duga

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close