Crea sito
HRONIKAPOŽAREVACVESTI

POŽAREVAC: Žestoki momak iz Prugova ubijen iz lovačke puške na kućnom pragu (FOTO)

U Selu Prugovu, kod Požarevca, na kućnom pragu brutalno likvidiran Darko Petrović (35). Ubica čekao u dvorištu i pucao čim je ugledao žrtvu.

 Telo ubijenog u nedelju pre podne prebačeno u bolnicu
Telo ubijenog u nedelju pre podne prebačeno u bolnicu

U noći između subote i nedelje, u selu Prugovu kraj Požarevca ubijen je Darko Petrović (35). Njega je usmrtila nepoznata osoba hicima iz lovačke puške. Zločin se dogodio oko ponoći, na pragu kuće Darkovog oca, iz koje je on krenuo ka svojoj kući koja se nalazi u istom dvorištu.

Čim je izašao iz kuće i stao na stepenište, na Darka su, iz mraka, ispaljena dva hica. On je pogođen u predelu srca i ramena sa ukupno šest dramlija, zbog čega je podlegao povredama na licu mesta – saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Policija sumnja na više osoba, a u identifikaciji pravog krivca pomoći će snimci nadzorne kamere koja je montirana iznad prozora Darkove kuće i usmerena na ulaznu kapiju. Darkov otac Rajko Petrović (56) očajan je i u šoku zbog smrti svog sina.

Darko i moja snaja Dragana, koja treba da se porodi za oko mesec dana, bili su kod mene na večeri. Malo pre ponoći krenuli su svojoj kući. Čim je izašao na prag, Darko je pogođen, što znači da ga je ubica čekao u zasedi – kaže očajni otac.

Pošto je istraga još u toku, policija ne želi da saopštava bilo kakve detalje o ovom slučaju, niti da se izjašnjava o identitetu mogućeg sumnjivca. Međutim, Darkov otac sumnja u jednu određenu osobu.

Nastradali je odranije poznat policiji, pa sumnjamo da je ovaj napad delo nekoga s kojim je imao neke neraščišćene račune – kaže naš izvor iz istrage.

Bavio se taj raznim poslovima, bio je i u zatvoru za neko razbojništvo ili krađu – rekao nam je jedan meštanin Prugova, bez namere da se zadržava zbog priče ili da nam se predstavi.

Rajko Petrović, otac ubijenog, sa Darkovom suprugom

POGREBNICI

Još dok je policija obavljala uviđaj u kući porodice Petrović, pristiglo je vozilo JKP “Komunalne službe”, da telo ubijenog odveze u bolnicu zbog obdukcije. Dok su oni unosili telo u vozilo, pored njih su, očajni i u suzama, stajali Darkov otac, supruga i rođaci.

BEZ POSLA

Darko ima brata i sestru koji žive i rade u Austriji. On nije bio zaposlen. Za mesec dana trebalo je po drugi put da postane otac. Ima sina iz prvog braka.

Izvor: Novosti

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close