Crea sito
HRONIKAVELIKO GRADIŠTEVESTI

VELIKO GRADIŠTE: Došao da kupi prase, a iskasapio domaćina i pobegao!

Nepoznati čovek došao na imanje porodice Milićević radi kupovine stoke, nožem izbo Radišu Milićevića (62) i pobegao.ubistvo stala
Radiša Milićević Lala (62) brutalno je ubijen u svojoj štali u selu Popovac kod Velikog Gradišta.Telo nesrećnog čoveka u lokvi krvi i sa ubodima po celom telu i licu pronašla je njegova supruga Danica. Kako saznajemo, ubica je nepoznati čovek koji je došao da kupi prase od Radiše.Mučki ubijenStravičan zločin dogodio se u utorak na imanju porodice Milićević.

Radišina supruga, koja je obavestila policiju da joj je muž mrtav, najpre nije posumnjala da se radi o ubistvu jer joj je suprug bio izgažen. Kako je ispričala, pomislila je da su ga usmrtile krave koje je otišao da nahrani. Međutim, nakon obavljenog uviđaja, njegovo telo je upućeno na obdukciju – rekao nam je izvor blizak istrazi.

Nakon obdukcionog nalaza postalo je jasno da je smrt nastupila nasilnim putem.
Milićević je zadobio devet uboda nožem u grudi, telo i lice, a smrt je nastupila nakon što ga je napadač ubo u srce. Navodno, u štali su pronađeni neka kapa i veštački zubi, a sumnja se i da se on s napadačem borio – rekao je naš sagovornik i nastavio:
Kod njih je tog jutra oko sedam sati došao nepoznati čovek kako bi kupio prase. Radiša je u tom trenutku bio u štali, gde je hranio i muzao krave. Kako u kući nisu imali kantar, on je suprugu Danicu poslao u komšiluk da donese. Kad se vratila posle desetak minuta, zatekla je jezivu scenu! Radiša je ležao u dvorištu u lokvi krvi, a kupca nigde nije bilo.

Prema rečima rođaka porodice Milićević, Radišina supruga još uvek je u šoku zbog svega što se dogodilo.
Radiša je ubijen mučki. Uviđaj je trajao nekoliko sati. Porodica je zabrinuta jer se ništa ne zna, niti im ko govori. Njegova supruga se ne seća ničega od tog jutra. Jadna žena, potpuno je zbunjena – rekli su nam rođaci.

Šok u porodici

Radiša je u selu živeo sa suprugom Danicom i bavio se poljoprivredom. Imaju i dve ćerke, koje žive u Beogradu.
Ćerke su tu otkako se sve dogodilo. Radiša je sahranjen u četvrtak, na groblje odlaze svakodnevno, ne prestaju da plaču. Svi se pitamo kakav je to monstrum ubio našeg Lalu – dodali su rođaci.

On je bio divan i pošten čovek kakvog u selu nema. Ćerke su mu završile fakultete, dobre su i vredne. Nije radio u inostranstvu, niti je imao mnogo para, tako da ne verujemo da je ubijen zbog toga – ispričali su naši sagovornici.
Više tužilaštvo u Požarevcu podnelo je krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog ubistva.

Izvor: Agencije

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close