Crea sito
INFOVESTIŽAGUBICA

ŽAGUBICA: Sa Tozom na Sajmu turizma u Beogradu (VIDEO)

Na 38. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 18. do 21. Februara 2016. godine, prijavila se opština Žagubica gde će Turistička organizacija izložiti tradicionalne Homoljske proizvode, brošure i flajere i tako se potruditi da na poseban način predstavi turističku ponudu opštine Žagubica.

-Beogradski Sajam turizma 2016

Kako kaže direktor TO, Matrina Lukić, raznolikim promotivnim materijalom, lepim suvenirima i iznenađenjima koje su pripremili za ovu godinu,potrudiće se da posetiocoma Sajma skrenu pažnju na štand TO Žagubica, što i jeste cilj učešća na prestižnoj manifestaciji i stoga pozvala sve građane da posete Sajam.

Izložbeni prostor Turističke organizacije opštine Žagubica, biće u hali 4, Beogradskog sajma pod rednim brojem 4008.

Za one koji žele da posete Sajam turizma, organizovan je i besplatan prevoz. Zainteresovani se mogu javiti na telefon 062/809-85-77 ili u prostorijama Turističke organizacije opštine Žagubica i to najkasnije do 19-og februara. Polazak je u subotu ujutru u 7 časova iz Žagubice, a povratak sa sajma je u popodnevnim časovima.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 1100 izlagača, a broj posetilaca premašio je 69 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja, a za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

Izvor: zagubica.org.rs

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close