Crea sito
HRONIKAKUČEVOVESTI

Austrija izručuje Srbiji Dragana S. (21), ubicu bračnog para Jugović iz Brodice

Dragan S. (21) koji je sa maloletnim Filipom Đ. (16) sredinom februara zaklao bračni par Dragoljuba (71) i Dragu (74) Jugović posle ubistava pobegao je u Beč, a u nedelju se predao austrijskoj policiji.

dragan-s-ubica-1457551316-860597

On je odlučio da prizna zločin kada je  saznao da mu je policija u Srbiji na tragu. Ubrzo je uhapšen i njemu je određen ekstradicioni pritvor, a uskoro se očekuje njegovo izručenje. Da podsetimo Dragan S. je u nedelju, 06. marta, oko 15.30 sati pozvao policijsku stanicu i priznao da je u Srbiji  izvršio dvostruko ubistvo.

Mladić (21) je saopštio policajcu da je u februaru  sa još jednim momkom (16) ubio stariji bračni par u Srbiji. Ispostavilo se da se radi o bračnom paru iz Brodice okoline Kučeva koji je svirepo ubijen, opljačkan a njihova tela su bacili u septičku jamu. Srpska policija je uhapsila trojicu Rumuna pod sumnjom da su izvršili zločin, ali su prave ubice otkrivene zahvaljujući tome što je Filip koristio telefon ubijenog Dragoljuba i potom ga prodao.

Uhapšeni maloletnik tada je otkrio ime saučesnika i navodno rekao da im je pomogla i Draganova baba u uklanjanju tragova ubistva i prikrivanju dokaza posle zločina. Posle sahrane kojoj su prisustvovali i Dragan S. i njegova baba, ona ga je poslala u Beč kod oca, gde je i uhapšen.

TPKNEWS

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close