Crea sito
HRONIKAVESTI

ZLA KOB: Prokletstvo familije Andrejić iz Majilovca (FOTO)

Ubistvo Jelene Šindrić (29) iz Požarevca, koju je u sredu ujutru ubio iz službenog pištolja njen bivši suprug, saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (36), bolno je odjeknula i u Majilovcu, njenom rodnom selu.

Dejan-Stojiljkovic-foto-FB--620x350 (1)

Pokojna Jelena Šindrić, koju je usmrtio bivši muž, rodom je iz familije Andrejić, kao i njen brat od strica Đorđe (13), ubijen pre šest godina, prenosi TV Duga.

Jelena je iz familije Andrejić, a njen brat od strica bio je i pokojni Đorđe Andrejić (13), za čije je ubistvo njegova majka Marina prvo bila osuđena na 20 godina zatvora, a kasnije oslobođena od strane Apelacionog suda zbog nedostatka dokaza.

Foto: Facebook tv duga

Kada je Marina Andrejić u požarevačkom Višem sudu osuđena na 20 godina, Jelena je prisustvovala tom suđenju. Novinarima je posle izricanja presude rekla kako smatra da je 20 godina malo i da je Marina, njena strina, trebalo da dobije mnogo dužu kaznu.

Nisam zadovoljna jer sam očekivala da će Marina dobiti maksimalnu kaznu zatvora za ubistvo moga brata Đorđa. Iako sam ja sa svojom strinom pre ovog događaja bila u dobrim odnosima, verujem da je ubila Đorđa jer je prema njemu stalno pokazivala veliku nervozu-rekla je tada Đorđova sestra Jelena.

Prema rečima njene komšinice iz zgrade u kojoj je imala stan pokojna Jelena nosila je prezime Šindrić, jer se fiktivno udala za jednog meštanina Subotice sa tim prezimenom, koga je upoznala preko interneta, a koji je imao mađarsko državljanstvo, kako bi tom udajom dobila uredne papire za rad u Austriji.

marina-andrejic-djordje

Šokirana sam vešću da je Dejan ubio Jelenu. Pa, on je nju vozio u Suboticu da se fiktivno uda za čoveka koji je imao mađarsko državljanstvo, kako bi dobila validne papire za rad u inostranstvu. Bile smo baš dobre i mnogo mi je žao što je ovako završila. Nedavno mi je rekla da se pomirila sa bratom koji je pre neki dan dobio dete i da je iduće nedelje trebala da ode kod njega da mu čestita prinovu-ne skrivajući šokiranost rekla je Jelenina komšinica Senka.
U Jeleninoj porodičnoj kući u Majilovcu žive njeni roditelji i brat, ali ona sa njima nije bila u dobrim odnosima. Naime, pošto se ranije, pre braka sa Dejanom, već udavala i dobila ćerku, ona je devojčicu ostavila svom mužu,jer nije želeo njeno dete, pošto je i on ostavio svoju ćerkicu, pa su je se roditelji zbog toga odrekli. U susednoj kući u Majilovcu živi Jelenina baba po ocu, Verica, sa kojom je i Anđela, sestra pokojnog Đorđa Andrejića.

Jelena je imala stan na Lučičkom putu, poklon od babe Verice, ali on je već neko vreme bio prazan. Kako nam je rekla njena komšinica Senka Dimić, pre desetak dana Jelena je ispraznila stan, a stvari je, najverovatnije, odnela kod svog novog partnera, gde je prešla da živi.

Foto: Facebook tv duga

Jelena nakon što je ispraznila stan nameravala je da objavi njegovu prodaju, jer je prešla da živi kod svog novog momka, koga je upoznala u hotelu u Austriji, gde su zajedno radili, a kasnije se zbližili. Delovala mi je srećno, ali je strašno da ovako okonča svoj mladi život. Još više sam šokirana to što joj je život oduzeo Dejan, koji je prosto obožavao i koji je bio veoma vezan za nju-rekla je Senka.

Izvor: TV Duga

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close