Crea sito
DOGAĐAJIGOLUBACVESTI

GOLUBAC: Meštani Dvorišta dobili novi asfalt (FOTO)

U opštini Golubac počela građevinska sezona i prvi radovi obavljeni su na postavljanju nove asfaltne podloge u naselju Dvorište.

radnici-predizeca-Neimar-iz-salakovca-postavlju-novi-asvalt-na-loklanom-putu-prema-naselju-Dvoriste

Investitor je Javno preduzeće Direkcija za izgradnju opštine Golubac, a radove je izvelo preduzeće za puteve „Neimar“ iz Salakovca.

modernizacija loklane putne mreze u opstini Golubac

Meštani naselja Dvorište u opštini Golubac, dobili su danas novi asfalt. Iz opštinske kase u Golupcu i u ostalim naseljima u ovoj godini uložiće se značajna sredstva za izgradnju objekata u oblasti infrastrukture, a posebno na modernizaciji deset kilometara lokalne putne mreže. Iz budžeta će se izdvojiti oko 40 miliona dinara.

novi asfalt prema naselju Dvorište

Posle obavljenih zakonskih propisa oko raspisivanja tendera, krenuli sa ovogodišnjom građevinskom sezonom. Radićemo narednih dana na modernizaciji lokalne putne mreže po planu Direkcije za ovu godinu i danas smo počeli na deonici puta prema naselju Dvorište. Uradićemo presvlačenje novog asfalta u dužini od 250 metara prema selu.

u opštini Golubac krenula građevinska sezona

Vrednost radova je oko 1,2 miliona dinara, a sredstva je iz budžeta za ovu godinu obezbedila opština Golubac, koja je u modernizaciju lokalne putne mreže planirala 40 miliona dinara. Pored Dvorišta narednih dana radićemo na postavljanju asfalta u naseljima Barič u Golupcu i u naseljima Radoševac, Sladinac, Usije, Vince, Mrčkovac, Miljević i Klenje- kaže v.d.direktora Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju opštine Golubac, Miloš Đurić.

Milos Djuric vd direktora JP Direkcija za izgradnju opstine Golubac

Miloš Đurić, vd direktora JP Direkcija za izgradnju u Golupcu

Pored modernizacije lokalne putne mreže, u ovoj godini radiće se i na rekonstrukciji vodovoda u mesnim zajednicima i izgradnji i rekonstrukciji sportskih terena u Golupcu i drugim naseljima na području ove podunavske opštine.

Izvor: R. Požarevac

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close