Crea sito
HRONIKAPOŽAREVACVESTI

Milan (27) iz Požarevca, pao sa motora pri brzini od 170 km, slomio lobanju i ostao živ(VIDEO)

Milan Mitić (27) iz Požarevca doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću 2010. godine, vozeći motor.

Milan Mitic
Imao je otvorene prelome lobanje na nekoliko mesta, unakaženo lice. / Foto: Youtube Printscreen/RULI Photo & Video Production

U alkoholisanom stanju i bez kacige vozio je motor 170 kilometara na sat zbog čega su posledice od pada bile skoro fatalne. Imao je otvorene prelome lobanje na nekoliko mesta, unakaženo lice… Doktori mu nisu predvideli oporavak, međutim, on ih je sve demantovao.

Milan je jedva davao znake života i hitno je prebačen u Urgentni centar u Beogradu gde je registrovan kao N. N. lice staro 44 godine. Čak 40 dana je bio u komi, a doktori su mu dali minimalne šanse da preživi. Međutim, on se probudio.

U komi je imao sepsu, pluća su mu otkazala, a očekivanja doktora su bila da će Milan, ukoliko preživi, biti “biljka” u budućnosti. Njegova operacija glave trajala ej dva sata.

Posle šest godina velike borbe, Milan danas, kako kaže, živi normalan život:

– Posle svega što sam preživeo, nisam pomislio nijednog trenutka da odustanem. Nakon operacija počeo je oporavak i dugotrajne terapije koje su mu pomogle da danas budem živ – rekao je Milan.

Nakon osam meseci Milan je ustao iz invalidskih kolica i po drugi put je naučio da hoda.

– Vežbao sam sve više i više. Osećao sam se bolje i posle dužeg vremena sam uspeo da funkcionišem sam, bez ičije pomoći – dodao je Milan.

Na kraju, imao je jednu jednostavnu poruku za sve:

– Nemoj da voziš kad piješ – poručuje Milan Mitić.

Pogledajte video o ovom neverovatnom čoveku:

Izvor: SD

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close