Crea sito
DOGAĐAJIPETROVACVESTI

PETROVAC: Rekonstrukcija regionalnog puta kroz Melnicu (FOTO)

U Melnici, na regionalnom putu Petrovac – Kučevo, nastavljaju se radovi započeti predhodnih godina, prenosi portal eBraničevo.

rekonstrukcija-regionalnog-puta-kroz-melnicu
Foto: eBraničevo

U ovom navratu preasfaltiraće se jedan kilometar puta u centru sela i jedan deo kod puta za Vitovnicu. Radove na ovoj deonici puta obišao je predsednik opštine Petrovac na Mlavi Radiša Dragojević:

Foto: eBraničevo

„Zamisao je da se radovi nastave, tačnije da se celom dužinom od 11 kilometara put koji je građen pre tridesetak godina, preasfaltira. Ovih dana je rađeno na preasfaltiranju regionalnih puteva prema Ranovcu, kroz Knežicu i Ranovac, u Velikom Laolu i Tabanovcu na putu za Svilajnac, a rađeno je i na regionalom putu kroz Orljevo. Ukupno je urađeno oko četiri kilometra puta, a sve je to finansiralo Javno preduzeće „Putevi Srbije“ čiji sam ja član nadzornog odbora i čija je molba uslišena da se ovo pojačano održavanje izvede sada kako bi se na jesen nastavilo i radovi priveli kraju“.

Foto: eBraničevo

Dragojević je dodao da je samo za modernizaciju putne mreže Javno preduzeće „Putevi Srbije“ uložilo više od 120 miliona dinara i oko 15 miliona dinara za obnovu mostova u opštini, koji su stradali u poplavi, dok je za most u Kamenovu izdvojeno 50 miliona dinara i ovih dana će biti potpisan ugovor i otpočeti radovi na njegovoj sanaciji.

Izvor: eBraničevo

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close