Crea sito
HRONIKAPOŽAREVACVESTI

POŽAREVAC: Spektakularno hapšenje kod hale sportova

U četvrtak uveče, oko 19:10, u Bosanskoj i Partizanskoj ulici u Požarevcu, policija je uhapsila Milana Đorđevića (44), zvanog Kubik, iz Smedereva, za kojim su bile raspisane četiri poternice, objavila je TV Duga.

Hapsenje u Pozarevcu
Foto: TV Duga

Prva je bila poternica Policijske uprave Požarevac, jer je trebalo da izdržava kaznu od šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih naprava. Druga je bila poternica Osnovnog suda u Požarevcu, zbog ometanja i dokazivanja. Preostale dve poternice izdao je Osnovni sud u Smederevu.

Jedna se odnosila na zatvorsku kaznu od 130 dana koju je Đorđević trebalo da izdržava u Smederevu, a druga zbog izazivanja opšte opasnosti.

Njegovo hapšenje u Požarevcu obavljeno je nakon jedne dojave. Tada je na lice mesta došlo više policijskih vozila, nakon čega je krenula jurnjava za osumnjičenim, koji je bežao preko nekoliko dvorišta. Uhvaćen je u Partizanskoj 10, a sa njim je uhapšen i Dragan Krivokapić (33) iz Požarevca, koji mu je pomagao u bekstvu, zbog ometanja službenih lica u vršenju dužnosti.

Uhapšeni Đorđević od ranije je dobro poznat policiji kao narko diler, jer je bio član „Markove grupe“, koja je u Smederevu mesečno prodavala od tri do pet kilograma heroina. Prilikom hapšenja u Požarevcu on se opirao i pokušavao da pobegne, pa su zato nad njim primenjena sredstva prinude.

Izvor: Duga

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close