Crea sito
DOGAĐAJIPOŽAREVACVESTI

POŽAREVAC: Sutra prvi ovogodišnji sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac će u utorak 12. aprila održati sajam zapošljavanja, prvi po redu u poslovnoj 2016. godini. Sajam će se održati u velikom holu Centra za kulturu u Požarevcu, u vremenu od 10.00 – 13.00 sati.

Nacionalna sluzba za zaposljavanje

Učešće na sa sajmu će uzeti 24 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 158 slobodnih radnih mesta sa teritorije Grada Požarevca, GO Kostolac, opština Žabari i Malo Crniće.
U ukupnom broju slobodnih radnih mesta, pretežne delatnosti za kojima poslodavci, učesnici sajma imaju potrebe su nekvalifikovani radnici, radnici u stolarskoj proizvodnji, radnici u prehrambenoj proizvodnji, bravari, prodavci, savetnici u osiguranju, administrativni radnici i radnici za održavanje higijene. Poslodavci su iskazali potrebe i za zapošljavanjem osoba sa invaliditetom.

Na sajmu će govoriti direktor Filijale Sonja Mirić. Sajam će otvoriti predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović, koji će govoriti o saradnji Filijale Požarevac i lokalne samouprave, kao i planiranim aktivnostima u 2016. godini.

Izvor: NSZ

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close