Crea sito
POLITIKAVESTI

SNS: Organizovao eskurziju za penzionere Braničevskog i Podunavskog okruga (FOTO)(VIDEO)

Danas je Srpska napredna stranka organizovala jednodnevnu eskurziju za članove penzionerskih udruženja sa teritoriji Braničevskog i Podunavskog okruga.

SNS ekskurzija penzioneri

Na put ka manastirima Fruške gore, ali i još nekim lokacijama u okolini Novog Sada, krenulo je 9 punih autobusa sa oko 450 penzionera.

„Penzioneri Srbije poneli su veliki deo tereta tokom sprovođenja ekonomskih reformi. Izdržali su stoički i dali primer mladima kako se bori za svoju zemlju. Želimo da im se bar u jednom delu zahvalimo za sve što su učinili. Zbog toga je Srpska napredna stranka organizovala jednodnevni izlet na Frušku goru za penzionere iz Braničevskog i Podunevskog okruga“, navodi se na sajtu pozarevac.sns.org.rs.

Među onima koji su putnicima poželeli srećan put bio je i predsednik Skupštine grada i Gradskog odbora SNS Požarevac Bane Spasović, kao i potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik Okružnog odbora SNS Veroljub Arsić.

„Ovo nije poslednja akcija koju SNS sprovodi, biće ih još. Cilj nam je da sve društvene slojeve stanovništva ujedinimo u borbi za bolju Srbiju, za Srbiju koja se ekonomski razvija zato što ujedinjeni možemo sve iz razloga da Srbija pobedi“, naveo je Arsić.

Izvor: Hit radio

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close