Crea sito
DOGAĐAJIVELIKO GRADIŠTEVESTI

VELIKO GRADIŠTE: Otvorena renovirana sportska hala Srednje škole (FOTO)

U prisustvu nastavnika, rukovodstva lokalne samouprave i učenika Srednje škole u Velikom Gradištu, direktor Škole, Zoran Tašić, i predsednik opštine, Dragan Milić, danas su učenicima svečano predali na korišćenje renoviranu sportsku halu.

M03_2823

Pozdravivši prisutne, direktor Škole i predsednik opštine poželeli su učenicima srećno korišćšenje sale i što bolji uspeh u školi i sportu što je propraćeno burnim aplauzom.

Opština je, kao i uvek do sada, izašla u susret potrebama Škole i dodelila sredstva za kompletno renoviranje objekta u vrednosti 2,3 miliona dinara. Pod nadzorom direktora škole, u hali površine 600 m2, urađen je novi pod, sanitarni čvor, svlačionice i postavljeno novo ostvetljenje, a kao finiš urađeno je i krečenje hale i pratećih prostorija.

Ovu halu tokom nedelje koriste 472 učenika, a u poslepodnevnim časovima u njoj treniraju Muški odbojkaški klub, Ženski odbojkaški klub, Džudo i Karate klub iz Velikog Gradišta kao i Košarkaški klub iz Požarevca. Izgrađena još 70-ih godina, hala do sada nije imala veća ulaganja, a u poslednje vreme već je postala pretnja za bezbednost dece.

Izvor: SOVG

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close