Crea sito
HRONIKAKUČEVOLOKALNE VESTIVESTI

MONSTRUM: „Varala me, u našoj kući bila je sa drugim, morao sam da je ubijem!“(FOTO/VIDEO)

Na saslušanju, Dragoslav Kostić (61) je policiji objasnio šta ga je nateralo da u Trstu ubije svoju bivšu ženu Slavicu Kostić (38) detaljno objašnjavajući sve detalje krvavog pira.

Kuca Slavice Kostic Trst

“ Slavica me poljubila 23. aprila, kada smo se videli u Kučevu. Bili smo u njenom autu. Pričali smo kao prijatelji. Dao sam jo čak i 50 eura jer ih je tražila od mene. Međutim nisam joj verovao, zbog toga sam došao u Trst. Nisu me ubedile njena umiljata obećanja. Hteo sam da proverim da je bila sama u kući ovde u Trstu“.

Dragoslav Kostić (61) u Srbiji poznatiji kao Pikavac, a u Trstu Drago (Zmaj), bivši muž Slavice Kostić (38) čije je telo pronađeno u kamenolomu među brdima na području Krasa u Sloveniji, nekoliko kilometara od granice sa Italijom, priznao je da je ubio.

On je u detalje Italijanskoj policiji dao izjavu kako je izvršio ovaj svirepi zločin i zbog čega.

Dragoslav Kostić je prešao put od 1400 kilometara samo da bi proverio da li ga Slavica vara, bez obzira što su bili razvedeni, on nije mogao da podnese da ona ima drugog. Kao što je u više navrata i pretio da će da je ubije, jer nije mogao da podnese što ga je ostavila.

Slavica Kostic ubijena

Najviše ga je iritiralo to što je Slavica bila sa drugim u kući u Trstu, koju je on kupio. Saznanjem da su se njegove sumnje obistinile, za njega je postojalo samo jedno mogueće tragično rešenje. Slavica mora da bude ubijena.

Prvo saslušanje Dragoslava Kostića posle njegovog hapšenja, bilo je u petak popodne u sobi na zadnjem spratu Questure policije u Trstu.

Dragoslav nije gubio previše vremena kada je stigla policija u sobi za saslušanje:

„Krenuo sam iz Srbije sa mojim Ford Mondeom, kada sam stigao u Trst oko ponoći 24. aprila. Odmah sam otišao kod kuće u ulici Roncheto 91. Otvorio sam kapiju na dvorištu sa ključevima koje sam imao kod mene. Posle toga odmah sam ušao u kuću, međutim, otvarajući ulazna vrata od kuće ona su udarila u zid bez moje volje i nisu bila zaključana“.

Slavica Kostic ubijena1

Nakon ovoga Dragoslav je započeo priču o njegovom rivalu tj. Slavicinom ljubavniku. O čoveku za koga Dragoslav kaže da je tada bio sa Slavicom.

„Čuo sam prozor da se otvara. Otišao sam u moju sobu i video senku čoveka koji se udaljava. Zatražio sam objašnjenje a Slavica mi je odgovorila da mene ne treba da zanima šta ona radi“.

Slavičin odgovor razbesneo je Dragoslava, posle sumnji koje je imao, a tog momenta se i uverio, Dragoslav je odreagovao.

„Razbesneo sam se i izašao sam u dvorište. Uzeo sam elekrični kabal iz magacina i odmah sam se vratio nazad u kuću. Slavica je ležala gola na krevetu. Zavio sam joj elekrični kabal oko vrata i ubacio u utičnicu“.

Dragoslav Kostic

Dragoslav Kostić (61)

Ovo je dragoslavova verzija koju policija ne uzima u obzir, jer je u kući luminolom nađeno dosta tragova krvi.

„Slavica se odmah onesvestila posle pokušaja da pruži otpor“ – piše u izveštaju policije.

„Na Slavičinom vratu ostali su vidljivi tragovi opekotina. Slavičino telo, stavio sam na rame i ubacio u gepek mondea“. Otišao sam vzn Trsta u zoni Monrupino jer poznajem dobro tu okolinu. Bacio sam telo Slavice u kamenolomu koji se nalazi u Sloveniji, odmah posle granice“.

„Gde si tačno bacio telo?“, pitali su policajci. Dragoslav uopšte nema sumnje. Uzima kompjuter i aktivira aplikaciju Google maps i sa preciznošću pokazuje mesto gde se nalazi telo Slavice kostić. „Ovde ćete naći telo Slavice“, pokazuje Dragoslav i nastavlja.

„Čim sam bacio telo Slavice, izašao sam na auto-put i vratio sam se u Srbiju. Slavičine stvari i telefone poneo sam sa sobom do Srbije, i čim sam u Srbiji izašao sa auto-puta, sve sam zapalio. A elekrični kabal bacio sam na auto-put u hrvatskoj.

Mesto gde je pronađeno telo Slavice Kostić 

TPKNEWS

TPKNEWS

Najnovine vesti, informacije, najave događaja iz Braničevskog okruga, Srbije, Regiona i Sveta.

E-mail [email protected]

Related Articles

Close